Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Positiva vibbar vid Comic-Cons Star Trek-panel - och namnet på den nya TV-serien är...

Bryan Fuller inledde paneldiskussionen om Star Trek att bekräfta att Star Treks kärna varit och kommer att vara att fira mångfalden. Det här kändes direkt som en trygghet inför den nya TV-serien som han tillsammans med Alex Kurtzman kommer att basa över. Han fortsatte med att säga att den nya serien också måste påminna människor om Star Treks budskap, den behöver vara progressiv och gå över gränser. "Vi behöver fira att vår art utvecklas. Och just nu behöver vi lite hjälp". 

 

William Shatner, som också befann sig i panelen, valde att fokusera på Star Trek-kanon och hur grundläggande den är: "Det är basen för lag och ordning. Den är basen för all civilisation". Shatner har tidigare gjort klart att han gillar de nya filmerna, men att han har svårt med att kanon inte följts, och kanske är detta nya uttalande en förhoppning om att den nya TV-serien följer den etablerade tidslinjen. 

 

Men nu till de mer spännande nyheterna. Det har ryktats i några dagar att titeln på den nya TV-serien skall utannonseras här på denna panel, och självklart drar de ansvariga ut på det för att förhöja spänningen. 

 

Star Trek Discovery är namnet! Ett namn som borgar för utforskning som det främsta i serien, att djärvt färdas dit ingen har färdats tidigare! Ni kan se en minuts introduktion, tillsammans med det nya skeppet, på CBS Twittersida. Det är också klart att Discovery kommer att utspela sig i den ursprungliga tidslinjen, och inte i Kelvintidslinjen. 

tumme_discovery_160724.jpg

 

 

I panelen fanns Scott Bakula, William Shatner, Jeri Ryan, Bryan Fuller, Michael Dorn och Brent Spiner. Här presenteras hela panelen:

När paneldiskussionen nästan var över bad Bryan Fuller att alla i H-hallen skulle hålla varandras händer och lova varandra och sig själva att de skulle ta ansvar för att stötta de goda krafterna i samhället så att vi n år fram till Gene Roddenberrys framtidsvision. 

 

Hela nyhetsartikeln är baserad på livefeed från Twitter.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter