Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Bryan Fuller pratar om USS Discoverys registreringsnummer

bryan_fuller_collider_2016-06-23_liten_160623.jpg

Vi vet fortfarande väldigt lite om Star Trek: Discovery, som börjar sändas i januari, men nu har Bryan Fuller pratat lite om vad huvudskeppets registreringsnummer innebär för serien. Hans kommentarer är ganska kryptiska, men om du vill veta så lite som möjligt om den nya serien så ska du kanske sluta läsa nu!

 

I en intervju med Ain't It Cool News berättar Bryan Fuller att skeppets registreringsnummer, NCC-1031 innehåller en stor ledtråd om när serie utspelar sig. Ain't It Cool News har två teorier om vad det skulle kunna innebära:

 

Den ena är att serien skulle involvera Sektion 31, en inofficiell säkerhetspolis som värnar om Federationens intressen. Bryan Fuller hade en något diffus reaktion till den teorin:

 

"Det finns vissa inslag i vår första säsong som man - beroende på hur mycket man vet om Federationens historia - skulle kunna tolka på det sättet ... eller inte."

 

/nyheter/bilder/discovery_160724.jpg

 

Den andra teorin är att serien utspelar sig innan originalserien, vilket skulle avspeglas i det faktum att 1301 är ett lägre tal än 1701, som är registreringsnumret för stjärnskeppet USS Enterprise ("inget jäkla A, B, C eller D").

 

På lördag kommer vi att få höra mer av intervjun i podcastprogrammet Nerd World Report, och Fuller avslöjade även att han kommer att börja berätta mycket mer om serien den 10 augusti, då han kommer att delta i en paneldiskussion om Star Trek under Television Critics Associations sommarturné.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter