Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nya affischer för Beyonds kinapremiär

beyond_kina_160902.jpg

Idag hade Star Trek Beyond premiär i Kina. Den kinesiska marknaden har över de senaste åren blivit mer och mer avgörande för filmers finansiella framgång, och i Star Trek Beyonds fall kan det bli räddningen efter filmens överraskande låga biljettintäkter i Europa och Nordamerika.

 

Filmen har haft en bra premiärdag, då den redan har dragit in mer än 50 miljoner yuan (7,5 miljoner amerikanska dollar), men dess verkliga framgång kommer att avslöja sig under de kommande fem dagarna, då den måste öka sina intäkter till 25,8 miljoner dollar för att nå upp till samma nivå som Star Trek Into Darkness. En sådan framgång skulle kunna bidra till en säkrare framtid för Star Trek XIV, som redan är inne i förproduktionsstadiet.

 

 

Oavsett hur det går för Star Trek Beyond i Kina så har premiären bjudit på några riktigt snygga affischer, bland annat den som syns lverst i artikeln. Ytterligare två finns att skåda i två Twitter-inlägg (detta och detta) av kontot @StarTrekChina.

 

Den kinesiska versionen av filmen kommer även att ha en ny sång som ersätter Rihannas Sledgehammer. Den nya låten, Lost in the stars, framförs av den kinesiske popstjärnan Zhang Jie och finns att lyssna på här.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter