Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Enterprise nedlagt!!

Nu är det tyvärr ett faktum: UPN och Paramount Network Television har tillsammans gått ut och meddelat att det inte kommer att bli några fler avsnitt av Star Trek: Enterprise, sista avsnittet kommer att spelas in i mars och sändas i amerikansk TV fredagen den 13:e maj 2005! Trots att fansen har tyckt att säsong 4 varit väldigt bra, trots ett superbt inhopp av Brent Spiner och trots att UPN bytt sändningsdag från onsdag till fredag så har tittarsiffrorna ändå inte stigit till en tillfredsställande nivå.

Men trots att ENT nu officiellt har blivit neldagt så har inte fansidorna gett upp. Man kan fortfarande gå in på SaveEnterprise och protestera och försöka få beslutsfattarna att ändra sig och även EnterpriseFans bedriver en kampanj på sin hemsida.

Det är verkligen sorgligt, men det verkar ändå som att det finns hopp om att detta inte är slutet för Star Trek. "All of us at Paramount warmly bid goodbye to ENTERPRISE, and we all look forward to a new chapter of this enduring franchise in the future" står det att läsa i pressmeddelandet. Då är det bara att hoppas och hålla tummarna för att en ny serie kommer - inom en inte alltför avlägsen framtid.

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Google+ Twitter