Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

[Dementerat] Star Trek-veteranen har ett gästframträdande i Discovery

michael-dorn-star-trek-discovery_170411.jpg

Spoiler-nivå: Medel - Namnet på en bekant gästskådespelare, samt smärre detaljer om hanlingen på första avsnittet. Denna information har inte bekräftats av officiella källor än, och skulle således kunna vara avsett som en överraskning.

 

Sedan Encounter at Farpoint har det varit tradition för varje ny Star Trek-serie att ha med minst en tidigare Star Trek-skådespelare i sitt pilotavsnitt. Då var det DeForest Kelley som var med och invigde serien Star Trek: The Next Generation, i rollen som Leonard McCoy, och sedan dess har vi sett Patrick Stewart, Armin Shimerman och James Cromwell lämna över facklan till nya besättningar.

 

Således bör vi nog förvänta oss att även Star Trek: Discovery kommer att få finbesök av en tidigare Star Trek-stjärna, och nu uppger Scifi Pulse att de vet vem det gäller.

 

...och vi skojar inte när vi säger att detta är en riktig Star Trek-veteran: Med 272 avsnitt och 5 filmer har han nämligen samlat på sig fler framträdanden än någon annan skådespelare. Dessutom har han regisserat tre avsnitt Star Trek: Deep Space Nine och ett avsnitt av Star Trek: Enterprise, och mer nyligen har man även kunnat höra hans röst i Star Trek Online. Det är förstås ingen mindre än Michael Dorn som vi pratar om

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
  • 20:e juli -21
    Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter