Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Manny Coto om Enterprise

Manny Coto, exekutiv producent för Enterprise deltog i en tvåtimmarschat på TrekUnited i förrgår (23/2) och svarade på en mängd frågor om Trek. Framför allt uttryckte han sitt helhjärtade stöd för fansens ansträngningar för att rädda Enterprise och få till stånd en femte säsong. Han har en mängd idéer för manus till ytterligare en säsong, t.ex. skapandet av den första stjärnbasen, ett besök till Phlox hemvärld Denobula, ett besök på molnstaden Stratos men framför allt skapandet av Federationen.

Coto delar inte Rick Bermans uppfattning om att Star Trek behöver en paus:

In fact I think we need more Star Trek. There should be a Star Trek night on UPN. I believe there is an audience for the show. I think a lot of it has to do with promotion. I don't know how many times people have told me when I tell them that I'm working on Star Trek, their response is 'Is that still on?' Many people don't know we are here.

 

Han tror inte att fansen kämpar en hopplös kamp i sina försök att få UPN att inte lägga ned Enterprise. Hans råd är att föra så mycket oväsen som möjligt, att inte ge upp. Han kommer själv att delta i demonstrationen i L.A. idag och tror säkert att skådespelarna kommer att göra detsamma. Och dessutom så kommer han att donera pengar till säsong 5-kampanjen. Även om han inte vill avslöja hur mycket.

 

Hela avskriften av chatten finns att läsa här.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter