Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Enterpriseuppdateringar

Ebay kan man nu lägga bud på 10 stycken tjusiga teckningar föreställande kommendör Jonathan Archer. För närvarande är budgivningen uppe i 113 USD och alla intäkter från auktionen går till TrekUniteds Rädda-Enterprisekampanj.

Insamlingen går framåt, i skrivande stund är bidragen till TrekUniteds kampanj uppe i 3 118 839 dollar och 62 cent.

Imorgon tisdag kan man på TrekUniteds hemsida delta i en chat med de tre personer som donerat 3 miljoner USD till kampanjen. Chatten börjar 19.00 amerikansk östkusttid, vilket alltså borde bli 01.00 i Sverige.

I fredags protesterade trekkies i Malaysia mot nedläggningen av Enterprise. Ungefär 25 personer deltog i protestaktionen, varav 15 kom i uniform, enligt Scifiuniverse. Trekkers of the world, unite!

Syfyportal förmedlar ett rykte angående det sista avsnittet. Det spekuleras i huruvida detta avsnitt egentligen skrevs för förra säsongen då det också var oklart om Enterprise skulle få någon fortsättning. Att färdigskrivna manus tillfälligt läggs på hyllan och sedan tas upp senare eller av en annan serie är förvisso ingen ovanlighet, det har tex hänt i TNG, när en strejk bland manusförfattarna gjorde att manus från det skrinlagda projeket Star Trek: Phase II dammades av och användes.

Som vi tidigare meddelat så har Enterprisescenografin lämnats orörd och inte börjat nedmonterats ännu. Nu spekuleras det i om hela scenografin ska skeppas iväg till Vancouver för att där användas till en ny Star Trekfilm eller -serie. Anledningen är att produktionskostnaderna är betydligt lägre i Vancouver, Canada och flera andra scifiserier spelas in där, tex Stargate SG-1. Men scenografin kan lika gärna byggas om lite och användas i en annan serie, det återstår att se vad som händer (Trektoday)

De återstående och sista 6 avsnitten av Enterprise börjar sändas i USA den 15:e april. Och Marina Sirtis (Deanna Troi i TNG) uppmanar alla på sin hemsida att inte missa det sista avsnittet!

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter