Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

The Poisoned Chalice (The Fall #4)

Skriven av:
Bokserie(r): The Fall, Titan
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« Titan » « The Fall »

Beskrivning

En fruktansvärd attack har förändrat allt för Federationen, som nu nästan över en natt har blivit mörkare. Amiralerna skickar nu tillbaka Riker och hans skepp Titan till Jorden och medan besättningen försöker få ordning på vad bland alla rykten som är sanna inser Riker snart att han snabbt blir indragen i politiska intriger. 

 

Olika medlemmar i stjärnflottan arresteras och när högsta amiralskapet verkar ta svårförståeliga beslut blir samtidigt Tuvok och flera andra beordrade till uppgifter som han måste hålla hemligt för andra besättningsmedlemmar. Åt vilket håll är Federationen egentligen på väg?

 

Trivia

Dayton Ward informerade den 27 december 2012 på sin blogg om hans och andras böcker i denna serie. Just denna boks arbetsnamn var The Poisoned Chalice, vilket också blev det slutliga namnet. 


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Pjotr'k

Trots ett dåligt slut var boken en nagelbitare! Den började riktigt bra och fortsatte ännu bättre. Slutet var dock i ett något sämre skick (lite förutsägbart och även lite av den lätt tråkiga "tillbaka till ruta ett"-situationen), vilket tyvärr också blev det som sänkte bokens betyg. Bra karaktärsbeskrivningar även om just denna bok mer hade fokus på att driva storyn vidare. Jag gillar storydrivande böcker, så boken var således en njutning att läsa fram till de sista ca 20 sidorna.

 

Tillägg: Jag läste e-boksvarianten som på i varje fall Google Play Books hade schyssta detaljer i form av kartor och beskrivningar över olika ställen på Jorden. Hade e-boken dessutom haft stjärnkartor hade det varit ett nördigt plus!

Betyg: 8 av 10

8 8 8 8 8 8 8 8

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
The Poisoned Chalice (The Fall #4)
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 1476722226
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter