Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Dark Passions: Book Two

Skriven av:
Bokserie(r): DS9 (-2374), Mirror Universe, TNG, VOY (-2378)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« Mirror Universe »

Beskrivning

Intendent Kira, numera övervakare över hela den klingonsk-cardassiska alliansen, har ingått ett farligt samarbete med Annika Hansen, omedveten om att Hansen faktiskt är agent för Obsidian Order som har order att döda Kira. Även Deanna Troi, regent Worfs makthungriga älskarinna, såväl som intendenten över Sol, B’Elanna Torres, är mäktiga personer som vill avsätta eller döda Kira.

 

Grupperingar: Spegeluniversumet


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Björn Ehrby

Mindre komplicerad än förra boken och man får reda på slutet av denna bokserie. Den precis som föregångaren fokuserade mycket på kvinnorna i Star Trek som i det här universumet inte alls är lika snälla och osjälviska. Jag tycker att personlighetsporträtten är mycket bra och speciellt Sevens, som är extra trovärdig. Mer spännande än den förra boken då man här får reda på hur det går för huvudkaraktärerna och lika nöjd med denna bok.
Jag kan inte dra mig till minnes några nackdelar som denna bok direkt hade och jag rekommenderar det till alla som vill ha något bra att läsa en period.

Betyg: 8 av 10

8 8 8 8 8 8 8 8

Av Pjotr'k

Som någon i ett DS9-avsnitt nämnde, är det väldigt mycket svart och ont på denna sida av spegeln.

Denna bok var som avslutande del i serien mycket bättre än den första, och förvirringen har lagt sig något. Susan Wright har ett bra skrivsätt, även om det främst är kvinnornas vy hon beskriver. Ytterligare en skillnad kanske, från nutidens mer manliga perspektiv i böcker och filmer?

Betyg: 7 av 10

7 7 7 7 7 7 7

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Dark Passions: Book Two
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 0-671-78786-1
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter