Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek Movie Adaptation (IDW)

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

En växte upp på majsfälten i Iowa, kämpande för sitt oberoende, för en väg ut ur likgiltighet, meningslöshet och anonymitet.

Den andre växte upp vid de spetsiga klipporna i den kärva öknen på Vulcan, kämpande för att bli accepterad, för att hitta en väg att förlika den logik han lärt sig, med de känslor han hade.

Långt, långt borta i galaxen, uppenbarar sig en krigsmaskin i ett tid och rum den inte var ämnad för. På ett uppdrag som hämnd för förstörelsen av hans planet, söker dess halvgalna kapten död åt allt levande och utplåningen av varje civiliserad värld.

Kirk och Spock, två helt olika och orubbliga personligheter, måste hitta ett sätt att leda den enda besättning, ombord det enda skepp, som kan stoppa honom...

Utgåvor
  1. Utgiven den 24 februari 2010. Tecknad av David Messina, färgläggning och omslag av Giovanna Niro.
  2. Utgiven i mars 2010.
  3. Utgiven i april 2010.
  4. Utgiven i maj 2010.
  5. Utgiven i juni 2010.
  6. Utgiven i juli 2010.

Trivia
Serietidningsversion av filmen Star Trek, ursprungligen tänkt att ges ut samtidigt som filmen, men som sedermera senarelades till första halvåret 2010. Redaktör är Scott Dunbier.


Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Externa recensioner

Nummer 1 (9/10)
Trekweb och Patrick Hayes sammanfattar: "Det är en lyckad serietidningsversion eftersom det skall kunna fånga känslorna och bilderna bra nog för att du vill se filmen igen när du läst färdigt den. Så om ni ursäktar mig, det är precis vad jag ska göra." Betyget blev 9 av 10.

Nummer 2 (9/10)
Trekweb och Patrick Hayes sammanfattar: "Kort och söt och ett värdigt tillskott till vilken Star Trek-samling som helst." Betyget blev 9 av 10.

Nummer 3 (8/10)
Trekweb och Patrick Hayes sammanfattar: "En stor del av berättelsen sätts åt sidan, men när alla andra delar av serietidningen är så bra - varför klaga?" Betyget blev 8 av 10.

Nummer 4 (6/10)
Trekweb och Patrick Hayes anser att numret och dess innehåll kändes mindre än filmen med hänsyn till den dåliga omfattningen i serietidningen. Eftersom serietidningen är så exakt gentemot filmen så anser Hayes vidare att 8 nummer hade varit en vettigare utgivning. Även om Hayes fortfarande är med på tåget känns resan skakig. Betyget blev 6 av 10.

Trekmovie och Alex Fletcher lämnar inget betyg men är kritiska mot att vissa scener har nedtonats. Sammantaget anser Fletcher att numret är en förbättring mot tidigare utgåvor, även om några segment känns att de hastas igenom. Inget tydligt betyg avgivet.

Nummer 6 (8/10)
Trekweb och Patrick Hayes säger följande: "Ett drygt år efter att filmen kom på bio avslutas nu serietidningsversionen. Det här är troligtvis det sista vi ser av den nya tidslinjen innan det är dags för nästa film. Det är sorgligt när man tänker på detta och det är också sorgligt att vi för den kommande framtiden fått se det sista av David Messina i Star Trek. Jag hade önskat att han skulle ha stått för allt tecknande i serien, men det du får är ändå riktigt bra. Ett bra slut."

Betyg: 8 av 10

8 8 8 8 8 8 8 8

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Star Trek (IDW)
  • Utgiven:
  • Förlag: IDW Publishing, USA
  • Språk: Engelska
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter