Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Star Trek (2009)

Skriven av:
Bokserie(r): Filmer (11-12), TOS (Kelvin-tidslinjen)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« TOS (Kelvin-tidslinjen) »

Beskrivning

En växte upp på majsfälten i Iowa, kämpande för sitt oberoende, för en väg ut ur likgiltighet, meningslöshet och anonymitet.

Den andre växte upp vid de spetsiga klipporna i den kärva öknen på Vulcan, kämpande för att bli accepterad, för att hitta en väg att förlika den logik han lärt sig, med de känslor han hade.

Långt, långt borta i galaxen, uppenbarar sig en krigsmaskin i ett tid och rum den inte var ämnad för. På ett uppdrag som hämnd för förstörelsen av hans planet, söker dess halvgalna kapten död åt allt levande och utplåningen av varje civiliserad värld.

Kirk och Spock, två helt olika och orubbliga personligheter, måste hitta ett sätt att leda den enda besättning, ombord det enda skepp, som kan stoppa honom...

Utgåvor
Finns även utgiven som ljudbok, med Zachary Quinto som läser texten. Dessutom kom en pocketboksvariant av boken i september 2010.


Recension

Denna bok har ännu ingen recension. Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en recension och skicka in den till oss.

Litteratur presenterad av: Fleetadmiral
Star Trek XI: The Novel
  • Utgiven:
  • Förlag: Simon & Schuster
  • Språk: Engelska
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter