Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Star Trek Ongoing, volym 2

Skriven av:
Bokserie(r): TOS (Kelvin-tidslinjen), TOS (tecknat)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Besättningen ombord USS Enterprise ger sig iväg på sitt femårsuppdrag och möter både bekanta såväl som helt nya vänner respektive fiender. Universum är förändrat i och med planeten Vulcans förstörelse och universum försöker därför finna en nya balans. Läs mer på huvudartikeln.

 

Trivia

Serietidning som utspelar sig i den tidslinje som skapades genom den elfte Star Trek-filmen.

 

Medarbetare

Författare är Mike Johnson, huvudtecknare är Stephen Molnar och omslagen är skapade av David Messina och Tim Bradstreet. Redaktör på IDW är Scott Dunbier.

 

Innehåll

Nummer 5-6: Operation: AnnihilateDet femte och sjätte numret av Star Trek Ongoing som fortsätter äventyren där filmen Star Trek XI slutade. Alla nummer innehåller nyframställningar av tidigare kända händelser från Star Trek: Originalserien, fast alltså på ett helt nytt sätt. Avsnittet denna gång är Operation: Annihilate.  

Nummer 7-8: Vulcan's vengeanceDen första berättelsen i denna serietidning som består av en helt nyförfattad historia. Ursprungligen benämnd The vendetta conspiracy men fick slutligen namnet Vulcan's vengeance. Kirk med besättning måste kämpa mot tiden för att hindra en grupp vulcaner som hotar att förstöra Romulus. 


Recension

Denna bok har ännu ingen recension. Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en recension och skicka in den till oss.

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Star Trek Ongoing, volym 2
  • Utgiven:
  • Förlag: IDW Publishing, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 1613772866
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter