Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


The Unsettling Stars

Skriven av:
Bokserie(r): TOS (Kelvin-tidslinjen)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« TOS (Kelvin-tidslinjen) »

Beskrivning

Kirk och Enterprise mottar ett nödmeddelande från ett större skepp av flyktingar. Skeppet står under attack från ett dre'kalikiskt skepp och Enterprise jagar bort det attackerande skeppet. Flyktingarna av arten perenorerna svälter och har många skador och Kirk åtar sig att finna en plats där dessa flyktingar kan få bo.

 

Två månader senare hotar barranerna Federationen med krig för att de skyddar perenorerna. Enterprise-besättningen är förvånade då det enda de sett av perenorerna är att de är en fridfull art.

 

Utgåvor

  • Pocket med ISBN 1439175535
  • eBok med ISBN 1439175543

 

Bakgrund

Boken var planerad att ges ut i maj 2010 under titeln Refugees, men enligt Pocket Books uttalande i januari 2010 har alla planer på Star Trek XI-baserade böcker lagts på is, med hänsyn till JJ Abrams och hans teams ansträngningar att skapa nya berättelser. Det är oklart hur länge det kommer att dröja innan böckerna ges ut, eller om böckerna skrinläggs för all framtid.

 

Uppföljande bok till Star Trek. Alan Dean Foster, som skrev novelliseringen till såväl den senaste Star Trek-filmen som till den animerade seriens alla avsnitt, har fått godkännande att skriva en uppföljande bok till Star Trek-filmen. Titeln, Star Trek: Refugees, har antagits tidigare att det handlade om flyktingarna från planeten Vulcan, något som alltså var felaktigt.

 

1 augusti 2019 förklarades att romanen var tillbaka med en planerad utgivning i april 2020, nästan tio år efter den ursprungliga utgivningsplanen, nu med titeln The Order of Peace. Sedermera bytte den namn till The Unsettling Stars

 

Bilder


Recension

Denna bok har ännu ingen recension. Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en recension och skicka in den till oss.

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
The Unsettling Stars
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 1439175535
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter