Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


More Beautiful than Death

Skriven av:
Bokserie(r): TOS (Kelvin-tidslinjen)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« TOS (Kelvin-tidslinjen)

Beskrivning

USS Enterprise beordras att eskortera ambassadör Sarek till planeten Akiron, som har skickat ut en nödsignal. Det visar sig att planeten står under attack av varelser gjorda av mörk energi. En utmaning efter den andra utsätter besättningen ombord USS Enterprise för allt större fara samtidigt som en maktkamp börja utspela sig mellan ambassadör Sarek och kommendör James T Kirk.

 

Allt medan Kirk och hans skepp blir allt mer utsatt för fara blir Kirks egen uppfattning om omvärlden starkt ifrågasatt av en mystiker som insisterar att det inte är en slump att Enterprise har kallats till planeten, utan att det är en del av Kirks karma som styrt händelseförloppet. Och vem är det egentligen som lurar i skuggorna, med målet att mörda Spock, Sareks son?

 

Trivia

Boken var planerad att ges ut i juli 2010, men enligt Pocket Books uttalande i januari 2010 har alla planer på Star Trek XI-baserade böcker lagts på is, med hänsyn till JJ Abrams och hans teams ansträngningar att skapa nya berättelser. 

 

Handlar om överlevande medlemmar ur den vulcanska arten och om den yngre Spock. Beskrivningen ovan är hämtad från författaren själv i en intervju med Unreality SF i december 2009.

 

1 augusti 2019 förklarades att romanen var tillbaka med en planerad utgivning någon gång under 2020, tio år efter den ursprungliga utgivningsplanen. 

 

Bilder


Recension

Denna bok har ännu ingen recension. Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en recension och skicka in den till oss.

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
More Beautiful than Death
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 143917668X
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter