Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Bläddra


Seek a Newer World *EJ UTGIVEN*

Skriven av:
Bokserie(r): TOS (Kelvin-tidslinjen)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »
Bokserie(r):
« TOS (Kelvin-tidslinjen) »

Beskrivning

Klingonerna försöker räta upp sin heder, en heder som stöttes när Nero flydde från Rura Penthe, och det sätt de hittar är att attackera och utmanövrera skeppet som slog ut Nero: USS Enterprise. Enterprise lyckas komma undan men möter då en gömd grupp av världar - en hel civilisation som lyckats med detta stora konststycke. Frågan är bara om det är något särskilt som de vill dölja.

 

Trivia

Boken var planerad att ges ut i juni 2010, men enligt Pocket Books uttalande i januari 2010 har alla planer på Star Trek XI-baserade böcker lagts på is, med hänsyn till JJ Abrams och hans teams ansträngningar att skapa nya berättelser. Det är oklart hur länge det kommer att dröja innan boken ges ut, eller om den skrinläggs för all framtid. Den 1 augusti 2019 berättades att två av böckerna i den planerade utgivningen (The Order of Peace och More Beautiful than Death) skulle ges ut under 2020, men inget sades då om denna bok. Men som tidigare sagts av Bennett, bestod hans senare utgivna TOS-bok The Face of the Unknown till en tredjedel av material från boken i denna artikel. Det är därför högst osannolikt att boken ges ut. 

 

Behandlar USS Enterprise (alternativa tidslinjen) på ett "världsbyggande uppdrag" och James T Kirk när han försöker få grepp om att vara kommendör över skeppet.

 

Bilder


Recension

Denna bok har ännu ingen recension. Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en recension och skicka in den till oss.

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Seek a Newer World *EJ UTGIVEN*
  • Utgiven:
  • Förlag: Pocket Books, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 1416598162
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter