Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Ghosts

Skriven av:
Bokserie(r): TNG (tecknat)
Kategori: Skönlitteratur

Navigering

« Boktitel »
« Utgivningsdatum »

Beskrivning

Serietidning med sammanlagt fem nummer med manus av Zander Cannon och tecknandet av Javier Aranda, två nykomlingar i Star Trek-sammanhang. Tidningen baseras på Star Trek: The Next Generation och utspelar sig år 2364.

Utgåvor
  1. Utgiven den 18 november 2009.
  2. Utgiven i december 2009.
  3. Utgiven i januari 2010.
  4. Utgiven i februari 2010.
  5. Utgiven i mars 2010.
  • Samlingsutgåva utgiven den 29 juni 2010 med ISBN 160010682X.

Recension

Om du har läst boken och vill tycka till om innehållet, så kan du skriva en egen recension och skicka in den till oss.

Av Externa recensioner

Nummer 1 (Genomsnittligt betyg 3,75 av 10)
Patrick Hayes, på Trekweb, som normalt sett ger mycket höga betyg till serietidningar med Star Trek-anknytning är i denna recension av seriens första utgivna nummer inte nådig i sin kritik. Omslagsbilderna, färgsättningen och textningen ges betyget 9 av 10 möjliga, men det är samtidigt de enda höga betygen. Berättelsen och tecknandet ges endast betyget 1 av 10 möjliga, och då berättelsen och tecknandet är det centrala i en serietidningen sänker detta alltså läsupplevelsen markant. Han kände för det mesta att det inte var något nytt som levererades utan bara mer av samma karaktärsbeskrivningar vi har sett i TV-serien (Picard är diplomatisk, Riker är otålig, Troi överforsas av känslor och LaForge löser smidigt ett knivigt problem med 2300-talets teknologi). Slutbetyget blir 2,5 av 10.

Chad Navett, på Comic Book Resources, ger ett halvbra betyg till det första numret och säger att numret inte är inspirerande början då det känns som inledningen till ett TV-avsnitt man gärna glömmer, men att tidningen ändå visar viss potential, en potential som mycket väl skulle kunna leda till en klassisk TNG-berättelse. Slutbetyget blir 5 av 10.

Nummer 2 (Genomsnittligt betyg 2 av 10)
Trekweb sammanfattar: "Berättelsen är bättre men tecknandet dödar verkligen denna tidning. Köp tidningen endast om du är ett riktigt fan av Star Trek-serier." Slutbetyget blir 2 av 10.

Nummer 3 (Genomsnittligt betyg 2,5 av 10)
Trekweb är fortsatt inte nöjd och sammanfattar: "Jag vill bli imponerad, men jag väntar fortsatt". Slutbetyget blir 2,5 av 10.

Nummer 4 (Genomsnittligt betyg 4 av 10)
Trekweb är fortsatt negativ och sammanfattar: "Tecknandet stödjer inte denna berättelse. Berättelsen samlar sig och är bättre än jag väntat. Tråkigt nog hjälper inte tecknandet till och för en serietidning är dettta en absolut nödvändighet". Slutbetyget blir 4 av 10.

Nummer 5 (Genomsnittligt betyg 4 av 10)
Trekweb skriver: "Berättelsen är god och tecknandet har förbättrats, men det tog fyra nummer bara för att komma till denna nivå. Jag är ledsen att behöva säga detta men jag kan inte rekommendera denna serie till vare sig ett Star Trek- eller serie-fan." Slutbetyget blir 4 av 10.

Betyg: 3 av 10

3 3 3

Litteratur presenterad av: Pjotr'k
Omslagsbild (#1)
  • Utgiven:
  • Förlag: IDW Publishing, USA
  • Språk: Engelska
  • ISBN: 160010682X
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter