Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: Deep Space Nine - Harbinger

Utgivningsdatum: 1996-06
Utvecklare: Stormfront Studios
Utgivare: Viacom New Media
Genrer: Pussel, Äventyr
Plattformar: Mac, MS-DOS
Spellägen: Singel
Era: DS9

Du spelar här ett tirrionskt sändebud, Bannok, som tillsammans med en välkänd diplomat skall inleda förhandlingar med en nyligen kontaktad art (Att du inte spelar en av de etablerade karaktärerna från TV-serien är någonting nytt för Star Trek-spelen).

 

Vid närheten av maskhålet i gammakvadranten attackeras Bannoks skyttel av okända skepp. Bannok flyr genom maskhålet och kraschar med sin illa tilltygade farkost vid en av Deep Space Nine:s dockningshangarer. Det kommer fram att de skepp som attackerat Bannoks skyttel är obemannade droner. Dronerna som följt efter skytteln övergår till att öppna eld mot Deep Space Nine, och tar sig så småningom in på rymdstationen. Mycket av handlingen kretsar därefter till att leta upp och döda inkräktarna, såväl som att lösa flera olika typer av pussel.

 

Star Trek: Deep Space Nine - Harbinger är det första dataspel som baserar sig på TV-serien Deep Space Nine. Ett spel med bra grafik och ljud, och ett lättanvänt peka & klicka-gränssnitt. Räkna dock med många timmar framför datorn, för spelet är inte lätt, ens på den lättaste nivån.


Övrigt

Arter: Människor, tirrioner, okända


Systemkrav

PC (min) 486/66MHz, 8Mb RAM, 2x CD-ROM, 10Mb fritt diskutrymme, DOS 5.0, Sound Blaster eller kompatibelt ljudkort, grafikkort som uppfyller VESA-standarden

Apple Macintosh

Inmatning: Mus


Recension

Det finns inga recensioner!


Betyg

3.7
3 besökare har betygsatt detta spel.
Ditt betyg:

Bilder från spelet

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter