Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Orci och Kurtzman återvänder för Star Trek 13 + rykten om regissörer

Roberto Orci och Alex Kurtzman återvänder som manusförfattare till Star Trek 13, skriver The Hollywood Reporter.

Ryktena om att andra manusförfattare skulle ha diskuterats verkar ha haft en uns sanning, eftersom duons schema är späckat och Paramount ville vara på den säkra sidan.

 

The Hollywood Reporter skriver också att Into Darkness inte ännu gått med vinst, trots att filmen har spelat in 451 miljoner dollar runt om i världen. Orsaken är filmens höga produktionskostnad på cirka 190 miljoner dollar, och det faktum att Paramount inte får alla intäkter själv, utan biografer, filmdistributörer samt myndigheterna i vissa länder också ska ha en del av kakan. Att Paramount trots allt är intresserade av ytterligare en uppföljare beror på att Into Darkness har presterat mycket bättre utanför USA än någon annan tidigare Star Trek-film.

 

Rykten om regissör för Star Trek 13

Ett annat rykte om den trettonde filmen är att Jon Chu ska regissera. Chus senaste film i regisssörsstolen var GI Joe: Retaliation. Hans agent dementerar dock att Chu kommer att ta över efter JJ Abrams, som ska regissera nästa Star Wars-film i stället, skriver The Huffingtonpost.com. 

 

Den som är den hetaste regissörskandidaten nu är Rupert Wyatt, som bland annat regisserade Rise of the Planet of the Apes, hävdar Cinemetallica. Sidan hävdar till och med att Chus namn har nämnts för att få Wyatt att acceptera Paramounts kontraktförslag snabbare.

 

(Tack till Kalle Kuckel för nyhetstipset.)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter