Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

StarTrek.com läggs ner?

Recommended Posts

Produktionsbolagen bakom Star Trek överväger att lägga ner den officiella Star Trek-sidan. I ett försök att rädda denna har fanklubben Trek United startat en kampanj för att få minst 100 000 personer att skriva ett E-mail med "några uppmuntrande ord" och skicka detta till editor@startrek.com.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

31 december stängs StarTrek.com, enligt artikeln nedan. De hänvisar till ett flertal källar inom och kring Paramount Pictures och Viacom. Eugene Roddenberry vill hjälpa till att hålla sidan vid liv och har sagt att han eventuellt kan ta över underhållet av den.

http://trekunited.com/content/index.php?op...id=474&Itemid=2

Det vore ju, för övrigt, trevligt om man kunde få alla amerikaner att skicka brev till SVT och få dom att sända de sista ENT-säsongerna. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var värst! I så fall lär det nog inte vara någon ide att hoppas på en ny st serie eller film i brådrasket. I så fall skulle de ju inte ens fundera på att lägga ner hemsidan. Vad det gäller enterprise i svt så har dom rättigheterna så det är bara att trycka på deras tittarombudsman så mycket som möjligt så kanske de sänder den när priset gått ner något! J.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...