Jump to content

Första bilderna på aktörerna i sina roller (Star Trek XI)


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgNu har äntligen bilder på skådespelarna i sina respektive roller i Star Trek XI släppts. Bilderna som egentligen är posters kommer att visas vid Star Trek Comic Con nästa vecka. Håll med om att Uhura är "het", Quinto verkligen ser ut som en ung Spock och Kirk ser riktigt stursk ut... men vad har alla i ögonen?

[Klicka på bilderna för förstoringar]

ewkirk_thumb_080718.jpg ewspock_thumb_080718.jpg ewuhura_thumb_080718.jpg ewnero_thumb_080718.jpg
James T. Kirk Spock Uhura Skurken Nero
(Chris Pine) (Zachary Quinto) (Zoe Saldana) (Eric Bana)

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Mm man får givetvis mer och mer känslan att detta kommer att bli bra och att det är en storsatsning!

fast samtidigt så, ju större förväntningar man har ju större besvikelse kan man få. det är bättre att vara inställd till att den floppar och sen blöverraskad över hur bra den va :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hm skulle man inte kunna sätta in en nedräkningsklocka/kalender på startsidan här när vi vet säkert releasedatumet? Var det inte nån´som nämnde här nåt´program/kalender som man också kunde sätta in på skrivbordet på sin dator som räknade ner till releasen?

Edited by michael ricochet
Link to comment
Share on other sites

Hm skulle man inte kunna sätta in en dedräkningsklocka/kalender på startsidan här när vi vet säkert releasedatumet? Var det inte nån´som nämnde här nåt´program/kalender som man också kunde sätta in på skrivbordet på sin dator som räknade ner till releasen?

Personligen hade jag en från "The Spring box", och den funkade finemang (bara det att man manuellt fick sätta igång den när man slog på datorn).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...