Jump to content

Håll ögonen öppna för små gröna män i morgon...


Nyhet
 Share

Recommended Posts

littlegreenmen_081013.pngI Aftonbladet idag kan man läsa att jorden eventuellt kommer att besökas av små gröna män imorgon. Tidningen har fått sina uppgifter från olika vadslagningssajter som lagt upp möjligheten att spela på uppgiften efter att det cirkulerat rykten på nätet att världen kommer att besökas av utomjordingar den 14:e oktober.

Vi pratar om miljoner dollar som vi måste dela ut till ganska många om utomjordingarna faktiskt landar, säger Rupert Adams på spelbolaget William Hill.

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Tjaaa, nu ligger den ju under Nyheter och inte under Ten Forward. Sedan är jag mer intresserad av seriösa nyheter och liknande än det kvällspressen skriver om. Speciellt i detta fall då inget i nyheten känns det minsta seriöst. Trodde vi hade en viss standard på nyheter vi väljer att ta upp men så kanske inte är fallet. Men visst, smaken är som baken. Delad. :)

Link to comment
Share on other sites

Känns som vadslagningen i Rat Race, den som har sett den vet jag vad jag pratar om.

Men som många säger, varför spendera pengar på någonting man varken har värde av eller kommer att få tillbaka. Köp en Star Trek novel eller en säsong Star Trek istället.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...