Jump to content

Ett välgjort brädspel för Star Trek släpps


Nyhet

Recommended Posts

st_continuum_ed_thumb_090406.jpgUppdragen fortsätter! För första gången har det klassiska brädspelet Monopol® anpassats så att det täcker Star Trek genom alla perioder, från Star Trek: Enterprise till Star Trek: Nemesis. I Star Trek Monopoly Continuum Edition (som spelet heter) gör man som man brukar i ett monopolspel; köper, säljer, gör affärer osv, men här med guldpressad latinum. Spelet går ut på att man blir "ägare" av hela kontinuumet. Det kan spelas i ett snabbspelsläge och anpassas med frivilliga regler. Riktigt bra är att hela familjen kan spela utan att man behöver kunna ett dugg om Star Trek. Den nedre åldersgränsen är satt så lågt som 8 år. Samtidigt är det mängder av referenser till personer, platser, föremål etc. som får Star Trek-älskaren att säkert dra på smilbanden gång efter annan.

TrekMovie.com har gett spelet högsta betyg i sin recension. Ni kan läsa mer om spelet på vår speldatabas.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Känns som att en lite predikan från Unkas är på sin plats här! ;)

Ha ha :lol: Ja det kanske skulle passat. Men du får hålla utt ytterligare ett tag. Tills dess får du övertyga dinna vänner om den rätta vägen. Kom ihåg att sprida budskapet om världens bästa Sci-Fi.

Förvånansvärt billigt får jag säga att spelet är. Helt överkommligt, och inte överpris bara för att det är ST, som mycket brukar vara.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...