Jump to content

Vad heter avsnittet?


Recommended Posts

ni vet tråden "gissa handlingen" ? här vänder vi på vad man ska göra och låter er bestämma vad avsnittet heter

Data vaknar upp efter att ha stängt ner sig och uppräcker att han saknar en arm . det visar sig att den som stal den är en professor som vill försöka bygga fler Data och behöver en del av honom för att studera .

Link to comment
Share on other sites

avsnittet heter "the future Kirk"

NÄSTA:Federationen sätter allt de har för att försvara ett solsystem från Dominion . under striderna finner Garak en vän som slåss för motståndarsidan medan Sisko finner en vän från hans tid i akademin.

"Old frends and new frends"

Paris och Kim lämnas på en obebod planet av Voyager, för att leta efter en engergikälla som tros finnas där. Voyager ska återkomma om en vecka, men redan första natten börjar en serie jordbävningar och Kim och Paris inser att planeten är ytterst instabil.

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

My Friend, the Enemy...

Ny: Andra kontinuitetens enterprise (efter nya filmen) får problem med en grupp vulkaner som anklagar Kirk för att medvetet ha förråt Vulkan och Spock för att ha möjliggjort detta. J.

avsnittet heter "trial and judgement"

Voyager har dockat vid en rymdstation för att reparationer . pötsligt dyker fel upp överallt med dockningslås som släpper och lämnar skeppen drivande . automatiska svetsar , borrar och annat börjar angripa alla på stationen plötsligt blir Voyagers besättning anklagade för att ha orsakat det hela .

Link to comment
Share on other sites

Repair battles, restore peace

Nytt avsnitt:

Kirk hamnar oväntat i paradiset omgiven av en hel hord Orionslav flickor som inget annat vill än att ha skoj med honom. Han njuter i fulla drag ända tills Uhura dyker upp och drar honom i örat, bokstavligen. Det visar sig senare att allt är en komplott för att lura Kirk iväg från Enterprise.

J.

Link to comment
Share on other sites

"i am not a witch!"

på en planet smyger sig en varelse ombord på Voyager . plötsligt jagas Voyager av planetens krigsskepp . krigsskeppen anropar och kräver att hon överlämnar varelsen eftersom den står anklagad för mord men varelsen hävdar att de tillfångatog den med syfte att utföra mängder med plågsamma experiment på den

Link to comment
Share on other sites

Lost Experiment.

Ny: Voyager stöter på en grupp vikingar på en avlägsen planet i deltakvadranten. De visar sig att de blev transporterade dit av en grupp som de kallar drakarna eftersom de flög som sådana i sina draklikande rymdskepp. Seven drar slutsatsen att det rör sig om en mycket krigisk och mycket farlig ras som rör sig genom galaxen och återkommer till samma område ungefär en gång vart tusende år... det vill säga nu.

J.

Link to comment
Share on other sites

Hersirs and Dragons

Picard och hans besättning är och undersöker en underjordisk gammal stad vars innevånare tros ha dött ut för länge sedan . men stämmer det ? Worf tycker sig se nånting röra sig i skuggorna och Data hittar nyligen äten mat . Picard samlar sitt team för att ge sig av men Deanna och Riker svarar inte på anrop .

Edited by K´hogh son of Klintoch
Link to comment
Share on other sites

"Tio små negerpojkar" (kom inte på vad det heter på engelska!)

NY: Quark finner sig plötsligt vara i ett alternativt universum där det är totalt omöjligt att göra minsta lilla affär. Ändock är han ledare för den mäktiga Ferengi alliansen som utforskar universum. Till slut får han panik och gör allt han kan för att återvända till vårt universum vilket inte blir lätt...

J.

Link to comment
Share on other sites

"Emperor of the Ferengi"

kapten Hudson kommer till Enterprise för att leda experiment i Gaalen nebulosan , en väldigt märklig och instabil plats . för besättningen blir det uppenbart så fort Picard och Hudson möts vad de tycker om varandra och de betvivlar att de kan samarbeta . men när en våg energi träffar Enterprise och slår ut nästan hela skeppet glömmer kaptenerna bort sina motsättningar och tillsammans får skeppet dugligt utan att en enda besättningsman tvingas sätta livet till .

Link to comment
Share on other sites

"Blinding Love"

Efter en oroliga natt full av mardrömmar vaknar Picard och upptäcker att han är helt ensam på Enterprise. Dessutom verkar ingenting förutom de livsuppehållande systemen fungera. Fast besluten att ta reda på vad som hänt med skeppet och dess besättning påbörjar Picard själv reparationerna. Men allt eftersom tiden går börjar han höra röster i den annars så tysta omgivningen. Röster som tillhör de förlorade besättningsmännen. Först tror Picard att han är på väg att bli galen men upptäcker sedan bevis på att allt inte är vad det ser ut att vara. Någon verkar vilja hålla honom isolerad.

Link to comment
Share on other sites

"whispers in the dark"

skeppet Acillatem dyker upp efter att ha varit försvunnet i över etthundra år och Enterprise möter skeppet för att ta henne hem . men allt står inte rätt till och när awayteamet bordar henne finner de skeppet öde . senare drabbas hela teamet av mardrömmar som skrämmer även den modigaste och dessa mardrömmar sprider sig . Crusher vet inte vad hon ska göra n??r besättningen som drabbats förlorar förståndet .

Link to comment
Share on other sites

"Terror Within"

Under ett uppdrag i gammakvadranten blir O'Briens och Bashirs skyttel anfallen av ett okänt skepp. De slås båda medvetslösa och när de vaknar är deras anfallare borta. De lyckas återvända till DS9 i den skadade skytteln. Allt verkar vara frid och fröjd men snart börjar de båda fatta misstankar mot sina kollegors underliga uppförande. När Bashir ifrågasätter en av dem blir han genast intagen till förhör. O'Brien lyckas undkomma och måste nu använda allt sitt tekniska kunnande för att rädda sin vän och ta reda på vad som hänt.

Link to comment
Share on other sites

"Changed Minds"

Ny: Janeway får plötsligt föraningar om en hemsk katastrof som kommer att drabba Voyager och måste göra allt som står i hennes makt för att förhindra denna fruktansvärda olycka. Besättningen ställer sig dock tvivlande och anser att hon har blivit galen. Doktorn blir den som löser problemet när han inser att synerna i själva verket är Janeways kropp som försöker varna henne för en otäck sjukdom som doktorn dock lyckas bota i sista stund.

J.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...