Jump to content

Betygsätt Star trek Online


Aike

  

12 members have voted

 1. 1.

  • 5 (=fantastiskt)
   1
  • 4
   2
  • 3
   4
  • 2
   0
  • 1 (=uselt)
   0
  • Vet inte, har inte spelat och kommer inte att göra det
   3
  • Vet inte, kanske kommer att spela det
   2


Recommended Posts

Nu när Star Trek Online snart varit ute i mer än två månader (om man räknar sista betan) vad tycker ni om spelet?

De professionella recensionerna har ju minst sagt varit blandade.

Jag har själv inte spelat det och tror inte jag kommer att göra det, men är ändå intresserad av vad folk tycker här.

Link to comment
Share on other sites

Jag skulle nog ge spelet 7/10 i nuvarande tillstånd. Men med nya patchen som kommer på torsdag nästa vecka så kan mitt betyg säkert höjas till 8/10. Och spelet har verkligen potential att få en 10. Spelet har dock för många buggar kvar just nu. De uppdrag som finns tycker jag är riktigt bra, men spelet behöver fler uppdrag! Och exploration är just nu för dåligt, men har massor med potential! Jag tycker också att man behöver utveckla PvP i spelet.

Utan buggar, med fler uppdrag, med bättre exploration och med fler typer av PvP skulle jag ge spelet en tia. Spelets nuvarande innehåll är jättebra, men det behövs helt enkelt mer! Om 1 år kan det här spelet vara fantastiskt tror jag!

Jag röstar på 3 just nu eftersom man inte kan rösta på 3,5 :P lite för buggigt för att jag ska avrunda uppåt :)

Edited by Mr Trek
Link to comment
Share on other sites

Well.. Spelet är långt ifrån klart och det finns massvis med buggar och annat som inte stämmer, just nu ligger spelet på en 3 för mej. Men jag tror att spelet kommer växa enormt dom kommande månaderna och siga i "betyg".

Även om jag har väldigt kul när jag spelar så känner man att det finns grejer som måste fixas. Ett problem just nu är att det finns inget "End Game" innehåll, allts?? grejer att göra nu när man är max level. Det kommer ändras nu dom kommande månaderna när Cryptic släpper flera nya raid-uppdrag. :)

Så, just nu: 3

Men om nån månand eller två tror jag spelet ligger på en 4 eller 5. :P

Link to comment
Share on other sites

I MMORPG spel brukar det vara så att "spelet börjar" vid maxnivå. Alltså, det går ganska fort att komma dit ;) Commander Ricochet gjorde det nog på halva tiden som jag och thamupp behövde :P

Så hela tiden har vi nog inte spelat, men innan maxnivå är spelet superkul, så då spelar man nog mer ;) Jag kanske i genomsnitt spelat en 2-2,5 h per dag, vissa dagar som studiedagar mer :)

Link to comment
Share on other sites

Ja, och den patchen som kommer i veckan är "liten" (om man pratar major patchar), "season 2" ska vad jag hört ha betydligt mer innehåll. Men redan nu dom kommande månaderna kommer det ju en massa nytt, här är det största:

RELEASING IN APRIL

 • Difficulty Slider
 • Death Penalty Solution
 • Space Autofire Enhancement
 • Memory Alpha Enhancement
 • STF: Khitomer Accord
 • STF: Undine Terradome

  RELEASING IN MAY

  • Accolade System
  • Exchange Improvements
  • Escort System
  • Episode Replayability
  • STF: Children of Khan
Link to comment
Share on other sites

Jag gav det nu en 3:a, men skulle nästan kunna ge det en 4:a. Jag tror att när man har lagt in alla dom uppdateringar som man nu testar och lagt in mer uppdrag/innehåll så kommer det nog åtminstone gå upp till 4 :)

Så länge bara Cryptic fortsätter uppdatera och spelarna hänger kvar så kommer nog detta bli riktigt bra!

Link to comment
Share on other sites

Ja jag gav det nu en trea eftersom att det är för många buggar och dåligt upplagda saker som t.ex craftingen som man får gissa sej till vad som krävs för att gå vidare till mer avancerad crafting.

Men själva utseendet på spelet och effekterna är härliga och quest/story-uppdragen var som oftast bra men i vissa fall underbart bra! Det skulle ju varit kul om det kom mer quester. Men det gör det nog framöver såsom det har tillkommit till andra onlinespel(som jag har uppfattat det)Den nya möjligheten till att ändra sina skill-poäng kommer att bli en klar förbättring men vissa skill-poäng kan man inte ändra hursomhelst då dom har hittat på att dom påverkar varandra. T.ex att vissa skills som man har på marken sitter ihop med vissa skills som man har i rymden. Detta tyckte jag inte alls om när jag provade lite att ändra skills på test-servern.

Sedan får vi se om det blir någon mening att ha dyrköpta skills i vissa saker som i nuläget inte är så meningsfulla att skaffa sej- alltså om t.ex mer sällsynta vapen ger mer bang for the buck eller ej.

Skulle jag bara ge en röst i nuläget baserat på att det ju faktist är star trek så hade det fått en klar 4:a :w00t: Men mer objektivt..som sagt en trea i dagsläget.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...