Gå till innehåll
Nyhet

Ny Star Trek-serie har premiär i januari 2017

Rekommenderade inlägg

star_trek_new_series_151102.png

Det har sagts om och om igen: Nya filmer förnöjer, men Star Trek görs bäst på TV. Nu har fansens vädjan till slut fått gehör, och efter nästan tolv års väntan kommer Star Trek tillbaka till TV i januari 2017.

 

Än så länge vet vi väldigt lite om den nya serien, som kommer att distribueras i USA via play-kanalen CBS All Access, och i övriga världen av CBS Studios International. För oss i Sverige kan detta innebära att serien kommer att gå att se på FOX Sverige, som sedan tidigare visar Star Trek: Enterprise och även har ett flerårigt avtal med CBS Studios International om rättigheterna till de pågående TV-serierna Madam Secretary och Scorpion.

 

På tal om Scorpion så har den något annat gemensamt med den nya Star Trek-serien, nämligen de verkställande producentenerna Alex Kurtzman (som även arbetade på såväl Star Trek XI som Star Trek Into Darkness) och Heather Kadin (som förutom Scorpion även är känd för sitt arbete med Limitless och Sleepy Hollow).

 

Än så länge är det okänt om den nya TV-serien - som i nuläget bara kallas för Star Trek - kommer att utspela sig i det primära universumet, i det alternativa universumet, eller i ett helt nytt universum. Däremot har TV-serien ingen direkt relation till den kommande filmen Star Trek Beyond och kommer att kretsa kring helt nya karaktärer, enligt tillkännagivandet på StarTrek.com.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Väntan är över!! :D Dags att hoppa på hype-tåget! Ska bli spännande att under de kommande fjorton månaderna följa alla rykten om skådisar, etc, för den här serien!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Helt underbara nyheter! Har väntat sedan 2006 på att få höra den här nyheten. Ska bli väldigt spännande att följa den här produktionen. En stor dag för alla Trekkies där ute, som kommer ge ett välbehövt uppsving för det här forumet också, hoppas jag.

Redigerad av The Holy Three

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja, detta kommer förhoppningsvis starta en kedjereaktion med massor av positiva effekter. Borde bli en ökning av Star Trek-fandom i allmänhet, som t ex borde hjälpa den här sidan och föreningarna i Sverige. Sedan hoppas jag också på att det ökade intresset för ST leder till att CBS ser till att remastra DS9!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Underbart! Äntligen får vi en ny Star Trek-serie. Det närmaste året kommer att bli spännande med en ny film och förhoppningsvis massa ny info om den nya serien :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Med tanke på Star Trek (2009) & Star Trek Into Darkness så har jag inga stora förväntningar... men hoppas gör man ju.

Redigerad av Q

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Glada nyheter. Kurtzman kan vara ett bra val sett hur de två senaste filmerna artade sig. Frågan är dock hur han arbetar utan Orci?

Sedan bör väl detta kunna återuppliva detta forum, vilket är positivt.

 

Sedan är jag dock lite orolig för att detta blir lite som Deep Space Nine, där man satsade stort och fick med sig många tittare inledningsvis men tappade enorma mängder ju längre tiden gick. Att lägga den på en betalkanal lär ju riskera att få den effekten, eftersom det blir svårare att locka nya fans.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×