Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek XI - 207 dagar kvar *spoiler*

En nyhetsuppdatering rörande Star Trek, den elfte Star Trek-filmen med premiär i maj 2009. I regi av J J Abrams och med manus skrivet av radarparet Alex Kurtzman och Roberto Orci hoppas nu Paramount att Star Trek-genren skall få ny energi och locka både tidigare trekkers och helt nya. För säkerhets skull så spoilervarnar vi nyhetsinlägget, om någon nu missar att det handlar om nyheter kring filmen :).
  • I november släpps äntligen en längre trailer inför filmen. Exakt datum har inte avslöjats än, men källan inom Paramount har även avslöjat att sekretessen kring filmen, vilken hittills har varit omfattande, kommer att börja ruckas på vid samma tillfälle som trailern släpps. (Källa)
  • Zachary Quinto jämför i en intervju med SFX Magazine rollen som Sylar i Heroes och rollen som Spock. Sylar har han själv varit den första skådespelaren att gestalta medan Spock har 40 års historia med en exceptionell skådespelare "vid rodret". Även om han upplevde att detta skapar olika arbetssätt, så var det ändå i grunden densamma, då han skapar sin egen version av Spock. Han har insett att han inte kan tävla med den roll som Leonard Nimoy skapade, och har därför möjligheten att finna någonting nytt i karaktären. (Källa)
  • Eric Bana, som spelar Nero, är i diskussioner med Millennium Films om en roll i en nyinspelning av den franska filmen Le Convoyeur. Filmen har namnet Armored med ett preliminärt premiärdatum den 18 september 2009. (Källa)
  • Roberto Orci och Alex Kurtzman vill föra in mer av Star Wars i Star Trek. Det här kommer de att älska på det svenska Star Wars-forat... Med detta menar de att de vill ha mer detaljer i galna rymdstridsscener, något som skiljer Trek från Wars, men "kraften" hoppas vi att de håller utanför... Orci & Kurtzmann tror dessutom att det blir en debatt efter att filmen kommit ut om den passar in i kanon eller inte. Även om de är övertygade om att filmen är kanoniserad, så är det oroväckande att se deras förväntningar om en debatt. (Källa)
  • Kommer Simon Peggs Montgomery Scott att få möta den äldre Spock (spelad av Leonard Nimoy) i flera scener? Det verkar i alla fal så, enligt The Sun. (Källa)
  • På Youtube hittar vi en intervju med Karl Urban, Leonard McCoy i filmen, där han berättar att han sedan många år varit Star Trek-fan, även om han inte benämner sig som trekker. Han menar dessutom att filmen är oerhört konsekvent och trovärdig gentemot originalserien, något som lugnar tankarnba något efter att ha läst Orcis och Kurtzmanns uttalande ovan.
    (Källa)

Missa inte nyheterna på Star Trek Databas - här finner ni de viktigaste och mest intressanta nyheterna för en svensk trekker, om den kommande filmen såväl som om annat Star Trek-relaterat.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter