Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek XI - 200 dagar kvar *spoiler*

Den sista veckan har varit spännande, med "frigivningen" av flera bilder från filmen Star Trek. Nu är det 200 dagar kvar, och mer information kommer nästintill varje dag. Glöm inte att kolla in nyheterna här på Star Trek Databas för de senaste rapporterna.
  • USS Kelvin NCC-0514 skall ha en signifikant del i filmen. Vi har sett att Kirk och Pine, med flera, möjligen kommer att vara en del av besättningen ombord skeppet, även om detta något motsägs av att kommendör Robau är fartygsbefälet. Troligare är det så att USS Kelvin är ett helt separat skepp från det övriga, men ändå har en viktig del i Star Treks historia. Nu skriver även Entertainment Weekly att skeppet attackeras av romulaner innan Kirk ens är född. Skeppet fick även sitt namn av J.J. Abrams farfar (Kelvin Abrams?), rapporterar tidningen. (+)
  • Roberto Orci och Alex Kurtzman betraktar flera av novellerna som kanon, i synnerhet då böckerna Best Destiny och Spock's World. (+)
  • Detaljer om serietidningen Star Trek Countdown har kommit fram, och dessa är definitivt spoilers inför filmen. I januari 2009 kommer serietidningen, med planerad bokutgivning några månader senare. Som vi har hört tidigare är tidsresor en del av filmen, och det är inte bara Spock vi talar om utan även Nero som kommer från TNG-erans tid. Manusförfattarna säger sig fått inspirationen av dubbelavsnittet Unification från TNGs femte säsong. Tidningen utspelar sig främst innan Nero far tillbaka i tiden, efter Star Trek: Nemesis. Serien binder således samman TNG-eran med filmens 2200-tal. (+)
  • Missa inte heller bilderna från inspelningen av Star Trek, från när Kirk kämpar sig ur skytteln som kraschat på isen. De finns att se på OnLocationNews.com. Tyvärr har vi inte lyckats finns högupplösta bilder, om någon hittar detta så hör av er till redaktionen (då vi lägger in bilderna i vår egen bilddatabas). (+)

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter