Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Abrams: Vi behöver starta om

I senaste numret av Empire magazine berättar Abrams om hans tankar kring den nya filmen. Här är några av de viktigare uttalandena:

Vid något tillfälle blev Star Trek något helt annat [än hur det var i originalserien], med något som bara hade Star Trek stämplat på. Jag uppskattar verkligen några av serierna som kom efter originalserien, speciellt då The Next Generation, men originalserien är för mig vad Star Trek handlar om. [...] När du säger "Star Trek" betyder det för vissa personer Deep Space Nine och för andra är det The Next Generation, Enterprise, originalserien eller filmerna. Det har blivit en diffus, nästan förvirrande, titel och jag tror inte folk verkligen vet vad Star Trek är längre. [...] Vad denna film gör, hoppas jag, är att fokusera på konceptet utan att tänka om. Samtidigt kommer alla som tror sig ha sett allt förut, som tror sig veta vad Star Trek är, bli verkligt överraskade när de ser denna film.
[...]
Star Wars var alltid fullt med action och om jag har någon kritik gentemot originalserien så är det att det ofta diskuterades om saker som hände och att de inte visade det i scener lika hög grad. Detta behövde ändras, så vi tittade på skeppen, på känslan i stridsscener och på allt det som gör en sådan här film riktigt spännande. Allt behövde göras på ett sätt som folk aldrig hade sett det tidigare, och då särskilt i en Star Trek-film.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter