Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek XI - 112 dagar kvar

  • Bilder på Zachary Quinto och Chris Pine från Golden Globes häromsistens hittar ni på HeroesSpoilers och på Buzznet.
  • Chris Pine svarar E!Online på frågan om den nya filmen kommer att innehålla oerhört mycket fokusering på sex och hans svar var kort, men tydligt: "Det är ett annorlunda Star Trek, men det finns ingen galen sexscen. Man kanske ser otäckta magar, men du vet, det var ett bra tag sedan de uppfann bikinin så jag tror inte att vi kommer skaka om särskilt mycket." (+)
  • Kirk och Spock är definitivt inte vänner från början, något vi kunde se i trailern som kom i november, och detta bekräftas nu av Chris Pine som säger: "Konflikten i deras relation ger faktiskt Zachary [Quinto] några stunder när han inte är lika kontrollerad och logisk som [Leonard] Nimoys karaktär var. Han har några utbrott som inte är exakt som den klassiska Spock." (+)
  • Chefsingenjör Olsen heter den allra första chefsingenjören ombord USS Enterprise och han spelas av Greg Ellis. Honom såg vi senast i What You Leave Behind, som cardassiern Ekoor. Han intervjuas nu av IGN Movies och även om han inte säger så mycket om innehållet i filmen, men talar om hur det kändes att ha de nya Star Trek-kostymerna på sig. (+)

Senast i forumet

Bokutgivningar

Februari 2022:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter