Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek XI - 15 dagar kvar

  • Här kan ni se lite bilder på de nya herrparfymerna. (Tack till Johannes sambo för nyhetstipset)
  • Wired har publicerat en sex sidor lång serietidning tillgänglig på webben från i tisdags. Serien, som är kopplad till filmen och är skriven av Alex Kurtzman och Roberto Orci, handlar om Spocks liv fram till det att filmen startar. Den kommer troligen att räknas som kanon, vilket gör den särskilt intressant att läsa. Läs mer, och hitta serietidningen på webben, via vår litteraturdatabas.
  • Abrams avslöjar att han i början av filmprocessen tog kontakt med Matt Damon (se vår nyhet om Matt Damon-ryktet redan i februari 2007) men att det inte blev så av goda skäl. "Allt händer för en anledning" sade Abrams i intervjuer med Wenn och Life (via Digital Spy).
  • Simon Pegg säger till BANG Showbiz att premiären av Star Trek i London var en "nörddröm som blev sann", med hänvisning till biografen Empire Leicester Square där han såg filmer som barn. När han klev ur bilen vid biografen skrek fans hysteriskt ut hans namn.
  • Anton Yelchin intervjuas i LA Times om hans två stora roller i Star Trek och Terminator: Salvation. Som vanligt är LA Times intervjuer och artiklar ingående, så vill ni veta vad som rör sig i den unga skådespelarens hjärna så bege er till artikeln.
  • Sony ska tydligen ha lite Star Trek-relaterat i sin onlinevärld Home till Playstation 3. Läs mer på ps3bloggen.se (Tack till Johannes för nyhetstipset)
  • Wired har fått ta del av 7 bilder som var grundarbetet till ett monster som vi kommer att få se i filmen och som vi också såg i ett par av de olika trailers som funnits. Monstergurun Neville Page är den som står bakom monstret och bilderna kan ni hitta i vår bilddatabas.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter