Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek XI - 4 dagar kvar

  • Eric Bana, som spelar Nero, intervjuas av det kanadensiska Movies online och han berättar bland annat om att sminkningen var en av anledningarna till att han ville ta rollen, då den gjorde honom nästintill oigenkännlig. Det här är något som är mycket ovanligt i Hollywoodsammanhang och inte ens hans agent kände igen honom vid ett besök på inspelningsplatsen.
  • Zachary Quinto är inte rädd för den så kallade svininfluensan, då han enligt MTV Movies sprejar antibakteriella medel i näsan inför varje flygning han gör, och han har så gjort de senaste åren. På en normal flygning mellan Los Angeles och New York dricker han dessutom 6 flaskor med vatten, allt i syfte att stävja eventuella luftbärande sjukdomar. Nyhetsartikeln säger inget om han måste ta sig till bakteriefrämjande toaletter allt som oftast när han dricker så mycket vatten...
  • Tim Jones och Mike Johnson, författarna till Countdown, berättar för AMC att tidningen skrevs i mycket nära samarbete med Kurtzman och Orci, så pass nära att de skrev materialet på samma plats som filmskriptat skrevs. De fick ta del av bilder från filmen för att få rätt linje på berättandet. De menar dessutom att man måste, men här pratar de möjligen för egen sak, läsa tidningen innan man ser filmen då man annars kommer att missa en mängd nödvändig information. De menar också att de har planer för en Wesley-serietidning, men där gör redaktionen tolkningen att det bara är ett skämt.
  • Faran Tahir, som spelar kommendör Robau, intervjuas exklusivt av About.com. Han berättar mer om sin karaktär och om hur det var att sätta sin fot inne på Paramounts Star Trek-inspelning.

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter