Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nye Chekov spelar Kyle Reese i Terminator Salvation

Anton Yelchin är dubbelt bioaktuell. Först spelade han Chekov i Star Trek. Nu spelar han Kyle Reese i Terminator Salvation.

Kyle Reese är en klassisk sci-fi-hjälte. I den första filmen reste han från framtiden år 2029 till 1984 för att stoppa Arnold Schwarzenegger som mördarroboten "the Terminator".

Anton Yelchin spelar en yngre Kyle Reese. Året är 2018 och kriget mellan mänskligheten och maskinerna pågår för fullt. I en intervju med Chud säger Yelchin att han vill att biobesökaren ska känna igen sig:

-Som ett fan vill jag gå på bio och se Kyle Reese och säga: "Åh, den killen kan växa upp och bli honom." Han är på sin vakt och är ångestfylld. Jag tyckte att det skulle vara intressant att öka hans ångestnivå, då han inte har skärpan en soldat skulle ha, eftersom han inte är det ännu.

Precis som Chekov tolkar han åter en rollfigur någon annan har spelat tidigare. Michael Biehn spelade Reese i The Terminator och Terminator 2. I den nyligen nedlagda tv-serien "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" porträtterade Jonathan Jackson honom. Yelchin jämför de bägge rollfigurena:

-I Star Trek var målet att införliva och hedra originalet, men inte imitera det, inte göra en karikatyr. Det är naturligtvis enkelt och det är något man ska undvika. Rollfiguren Kyle Reese är en sådan paranoid, intensiv, intressant individ, så det är svårare att göra karikatyr där. Det är något man inte ens får tanken att göra.

Anton Yelchin, som bara är 20 år, är trots biogenombrottet ingen nykomling i Hollywood. Han har ett dussintal gästroller i tv-serier bakom sig under de senaste tio åren. Bland annat har han varit med i Cityakuten och Law and Order.

Terminator Salvation har premiär imorgon onsdag den tredje juni. Se trailern här.

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter