Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Mer skvaller och andra nyheter om Star Trek-alumner

Med hänvisning till Hänt Extra-artikeln som vi nämnde tidigare idag, så kommer här en del andra nyheter från olika Star Trek-alumner.
  • Det har ryktats sedan mitten av maj att Chris Pine (James Kirk i Star Trek) har inlett ett förhållande med Audrina Patridge. Patridge själv säger nu som kommentar till dessa rykten att hon är singel och att det faktum att hon och Pine satt bredvid varandra på MTV Awards i förra helgen var helt utanför deras kontroll, då det var MTV som placerat dem vid samma bord. Läs Access Hollywood och Contact Music för mer detaljer, om ni är intresserade. Patridge är en TV-stjärna i USA, känd från dokusåpor.
  • Connor Trinneer (Charles Tucker III i Star Trek: Enterprise) har tillsammans med sin fru sålt deras gemensamma hus (byggt 1912) för 1,1 miljoner USD, rapporterar Los Angeles Times.
  • William Shatner regisserar en ny tecknad YouTube-serie, som handlar om Hollywoods maffia. Han ger även rösten åt Don Salmonella Gavone och det planeras att Robert DeNiro, Joe Pesci och Martin Scorsese kommer att delta senare i serien. Ni hittar serien här.
  • George Takei och Brad Altman är enligt ett domstolsbeslut i Kaliforniens högsta domstol i förra veckan att betrakta som ett gift par, men stoppar alla vidare äktenskap enligt den debatterade partnerskapslagen. Samtliga 18.000 genomförda vigslar godkänns, medan ojämlikheten kvarstår för de par som inte hann gifta sig i tid, menar George Takei som är mycket besviken på domen. Även om hans eget äktenskap nu räknas som godkänt, så är ojämlikheten fortfarande mycket stor.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter