Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Nya "V" premiärvisas på Comic Con

På 80-talet invaderade ödlorna i "V" världen och teverutorna. Nu är serien tillbaka i en ny tolkning. Premiär: den 25 juli på Comic Con i USA.

Precis som i den gamla hitserien handlar nya "V" om utomjordingar som kommer till jorden. De säger att de är våra vänner, men har egentligen en dold, mörk agenda.

Nya "V" skiljer sig dock en del från originalet. Den ursprungliga upphovsmannen Kenneth Johnson har till exempel ersatts av en kvartett: The 4400-skaparen Scott Peters samarbetar med Jason Hall, Steve Pearlman och Jeffrey Bell för att göra V för 2000-talet.

Borta är också besökarnas tydliga likhet med nazismen. Nu är de är mer tvetydiga. Inte heller är besökarnas klassiska ledare Diana med. I stället är det Anna som leder dem. Hon spelas av Morena Baccarin, känd från Firefly.

Serien har precis premiärvisats för kritiker och programinköpare från hela världen och har fått goda recensioner. Från Televisionarybloggen:

"Ultimately, this reimagining of ‘V’ captures the essence of the original while moving it firmly into our post-9/11 reality and it seeks to answer questions about race, religion, duty, family, compromise, and co-existence. Personally, I can't wait for midseason to find out just what Peters has up his sleeve for these characters and the coming battle.”


"V" kommer att visas på ABC i USA och kommer garanterat hit med, men än så länge är det oklart vilken kanal som kommer att sända den. För dig som vill veta mer rekommenderas bloggen Visitors among us och seriens trailer.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter