Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek 12 blandar nytt och gammalt, men blir ingen remake

Manusförfattarna Roberto Orci och Alex Kurtzman har inget halvfärdigt manus för Star Trek 12 som Zoe Saldana hävdade för en dryg vecka sedan. Sanningen är att de fortfarande saknar en berättelse. Det enda som är säkert är att det blir en blandning av gammalt och nytt.
- Det kommer att vara en blandning precis som den första, föreställer jag mig, skriver Orci på Trekmovie.


Hans kollega Kurtzman utvecklade resonemanget på Television Critics Associations årliga förhandsvisningsträff inför höstsäsongen i Los Angeles:

-Det är en balansgång. Vårt tillvägagångssätt för den första filmen var hur vi skulle vinna fansens gillande och få folk som inte hade någon relation till Trek att gilla det. Det är en fråga som vi måste fortsätta att ställa till oss själva hela tiden. Det är en mycket klurig formel eftersom det är svårt. En viktig orsak som gör att Trekkers är fokuserade på Trek är på grund av detaljer som kan utestänga de som inte redan är frälsta.

Några konkreta saker kunde dock Orci och Kurtzman berätta:
  • När Orci såg på Star Trek på kabel-tv häromkvällen och hörde McCoys klassiska replik "He´s dead, Jim", så kände han direkt att den måste vara med i uppföljaren.+
  • JJ Abrams barndomsvän Greg Grunberg, mest känd som Matt Parkman i Heroes, kampanjar aktivt för att få spela skojaren Harcourt Mudd från TOS och TAS i nästa film.
  • De kände sig smickrade för att Zoe Saldana trodde att de redan hade ett halvfärdigt manus. Men riktigt så produktiva är de inte, utan de har bara bollat idéer så här långt.+
  • Det blir ingen remake. "Vi har aldrig haft intentionen att göra en remake på något [tidigare avsnitt eller film]", skriver Orci på Trekmovie.

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter