Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Tom Hardy blev missbrukare efter att Nemesis floppade

Skådespelaren Tom Hardy, 31, som spelade skurken Shinzon i Nemesis tog filmens flopp hårt. Han började dricka, använda crack och förlorade sitt äktenskap.
- Jag tappade helt kontrollen och jag har tur att det inte inträffade någon hemsk olycka eller att jag hamnade i fängelset. Därför det var dit jag på väg, säger han till The Guardian.


När Nemesis hade premiär räknades han som en kommande stjärna efter roller i Black Hawk Down och miniserien Band of Brothers. Men floppen fick hans stjärna att dala.

- Skådespelare, som alla konstnärer, är djupt intresserade av sig själva. Men jag är också medveten om hur oviktig jag är. I de flesta skådespelare så utspelar sig det en strid mellan massiva egon och låg självkänsla. Se på mig! Nej. se inte på mig! Se men rör mig inte!

Numera mår han bättre, har en ny relation och en son.

- Nu känner jag min best och vet hur jag ska hantera den. Det är som att leva med 200 kilo tung orangutang som vill döda mig. Den är mycket mer kraftfull än vad jag är, talar inte samma språk och springer runt i min själs mörker. Jag skulle ha sålt min mor för crack.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter