Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Trekkers mer etiska än superhjältefans

Superhjältefilmen Watchmen var den mest olagligt nedladdade storfilmen i somras. Star Trek var inte ens med på tio-i-topp-listan, skriver Forbes.

Sammanställningen, som täcker årets första sex månader, visar att Watchmen laddades ner 17 miljoner gånger, men Star Trek bara fem miljoner gånger. Något som förvånade Eric Garland, vd för Big Champagne, som genomförde undersökningen. Han tror att det låga antalet beror på att pirater avstår från piratkopior filmade i biograferna, och i stället väntar på uppladdade dvd-kopior.

-Jag tror att det går tvärs emot idén att pirater är tittare som ser på vad som helst. Till och med pirater väntar för att få högre kvalitet. Mitt intryck är att det finns en viss mognad på den svarta marknaden.


Paramount kommenterade saken kort med "att det var en lista vi är glada att inte vara med på".

Bland tv-serierna var superhjälteserien Heroes etta med 54,5 miljoner nedladdningar strax före Losts 51 miljoner. Till skillnad från myten att nedladdningar hjälper filmer och serier att bli populära visar listan raka motsatsen. Watchmen gick back på bio i våras och Heroes har vikande tittarsiffror och är nedläggningshotad.

Senast i forumet

Bokutgivningar

December 2021:

Aktuella träffar

  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter