Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Voyager & TOS på DVD?

Enligt en rapport från Video Software Dealers Association (VSDA) konvent som hölls i Las Vegas för ett tag sedan så kommer Voyager att släppas på säsongsboxar under 2004.

Även dvd.ign.com rapporterar att Paramount kommer att släppa Voyager-boxar nästa år, eftersom att alla DS9-boxarna kommer att vara släppta i slutet på detta år.
Efter att Voyager har släppts så har Paramount planer på att packa om TOS i säsongsboxar. TOS har tidigare släppts på DVD med 2 avsnitt per skiva.

Artikeln från dvd.ign.com kan läsas här.

Martin Blythe, vice-presidenten av publicitet hos Paramount Home Entertainment svarade nyligen på rykten från Video Software Dealers Association (VSDA) konventet (ovan) och skrev följande på Home Theatre Forum: "I'll only confirm that Voyager is coming next year."

Enligt källor från TrekToday så kommer antagligen Voyager säsong 1 att släppas på Region 2 (Europa) under februari 2004 och resten av säsongerna kommer antagligen att släppas varannan månad ungefär som TNG och DS9.

Paramount har ännu inte gett ut någon officiell information om detta, så detta ska än sålänge ses som inofficiell information.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter