Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Avatar kan göra dig deprimerad

Avatars storsuccé har en baksida. Filmens fans kan bli deprimerade eller till och med få självmordstankar när de inser att planeten Pandora inte är verklig. Det rapporterade bland annat brittiska Telegraph om tidigare i veckan.

På sidan Avatar Forums finns ämnet "Ways to cope with the depression of the dream of Pandora being intangible" som har femtiotvå sidor och mer än 1000 inlägg.

Några exempel på inlägg:

"Efter jag såg Avatar för första gången kände jag mig deprimerad att vakna upp i den här världen igen. Så efter några dar så gick jag och såg den igen för att lindra depressionen och min känsla av hopplöshet. Nu lyssnar jag på musiken och delar med mig av mina åsikter i det här forumet. Det hjälper verkligen."

"Well, jag gick och såg filmen igår och tänkte att det var en vanlig sf-rulle. Men att den skulle förändra mitt liv helt trodde jag inte. Jag satt i biografen och efter den var slut började jag gråta. Jag hade känslor jag aldrig hade haft förut: självhat och hat mot mänskligheten, hat mot mitt kapitalistiska och värdelösa samhälle och en sådan känsla att jag aldrig skulle kunna uppleva Naviernas överlägsna sätt att leva..."

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juli 2021:
Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

  • 29:e juli -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter