Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Uppdaterat forum

Forat här på Star Trek Databas har fått en uppfräschning. Flera nya funktioner har lagts till, och fler medlemmar har tillkommit. Vi är nu 274 medlemmar med olika stort intresse och engagemang för Star Trek. Dessa 274 medlemmar utgör en bank av information och kunskap i området.

Några av de nya funktionerna i forat:
- Ny snabbsvars-funktion i alla forum, visas längst ner i ämnet, klicka på snabbsvara-knappen för att visa eller gå till kontrollpanelen och välj "Öppna snabbsvar automatiskt när tillgängligt?" under foruminställningar för att visa automatiskt.

- Personligt foto, du kan välja ett eget foto att visa i din profil i kontrollpanelen under "Ändra personligt foto", går förtillfället bara ha ett som du har på en egen sida, möjligt att ni får ladda upp till våran server senare.

- Avatarsystemet har gjorts om, kan nu dela upp avatarerna i flera gallerier. Kommer kanske att lägga till fler avatarer senare och dela upp dom i olika kategorier.

- Fler listor när du skriver ett inlägg: [list=1] / [list=i] / [list=I] / [list=a] / [list=A]. Finns nu även en sida med BB-kod hjälp.
Om det blir något fel när du skriver ett inlägg så finns ett textområde som du kan spara ditt inlägg ifrån innan du går tillbaka.

- Det går nu att lägga till 15 st röstningsalternativ istället för 10 st i en röstning.

- Sidhopp har lagts till i "Byt forum"-rullgardinslistan.

- Kortare URL:er för att komma åt forum och ämnen enklare.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter