Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Rapport från Star Treff 53

Igår gick Star treff 53 av stapeln, på Bio Roy längst upp på Kungsportsavenyn i Göteborg. Temat var arkeologi och det blev en mängd avsnitt på detta tema, allt från superavsnitten Gambit och Distant origin till det mer löst knutna Turnabout intruder (som väl mer kan benämnas som grävande journalistik, om vi nu håller oss till arkeologiskt grävande...). Spännande och roliga avsnitt och det blev en särskilt stor överraskning (särskild för maskinrummet) när det borttappade TAS-avsnittet plötsligt dök upp på rätt plats (magi?).

Lotterier var det som vanligt med priser från sponsorerna och bland sponsorerna denna dag märktes särskilt Dolores (en butik som denna dag gick i graven men som enligt ryktet kommer att uppstå som webbutik så småningom - kolla in deras blogg framöver), Beast wear och Star Trek Databas).

Årets kostymtävling var förlagd till denna treff och den som särskilt drog till sig mina ögon var hon som klätt ut sig till Martha, en karaktär från TOS som brändes till döds. Avsnittet var Whom gods destroy och det vi såg i helgen var en riktigt snygg gestaltning. Den som vann var en annan superbra kostym, den som Neelix. Genomtänkt kostym, både vad gäller kläder och ansiktsutsmyckningar.

Nästa Star treff i Göteborg blir den 54:e i ordningen den 6 november, med temat Borg III, en uppföljning på treffarna Borg och Borg II.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter