Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Khan är inte med i nästa Star Trek-film

Khan kommer inte vara med i nästa Star Trek-film, hävdar Devin Faraci vid Badass news. Han påstår sig fått ett mejl från någon nära producenten JJ Abrams som skriver att filmen inte kommer att ha en traditionell fiende. Men väl en klassisk Star Trek-figur eller art från originalseriens första säsong.

 

I mejlet står följande:

 

"Det är definitivt en figur som kommer få TOS-fans att bli upprymda. Tänk på namn som Harry Mudd eller Trelane eller Gary Mitchell eller talosier eller hortan. Det är faktiskt en av dem jag namngav."

 

Så med andra ord är klingonerna liksom romulanerna uteslutna, trots att de också dök upp under TOS första säsong. För er som behöver en uppfriskning vilka de olika figurerna i mejlet är, så kommer det här:

 

  • Harry Mudd dyker upp i två TOS-avsnitt (Mudd´s Women och I, Mudd) och är en bedragare och småskurk som främst ägnar sig åt att försöka sälja kvinnor till gruvarbetare runt om i galaxen.
  • Trelane är med i the Squire of Gothos och är en omogen gudliknande varelse som vissa hävdar är en släkting till Q.
  • Gary Mitchell är Kirks gamla kurskamrat från Stjärnflotteakadmien som blir förvandlad till en supermänniska med övernaturliga krafter när Enterprise korsar den galaktiska barriären i Where no man has gone before.
  • Talosier är arten som kidnappar kapten Pike i piloten The Cage.
  • Hortan är en varelse som lever i på en gruvplanet i avsnittet The devil in the dark.

Senast i forumet

Bokutgivningar

December 2021:

Aktuella träffar

  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter