Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Jeffrey Combs och Tim Russ kommer till Swecon 2004

Swecon 2004 anordnas av Stockholm Trekkers i augusti 2004 och de har lyckats attrahera både Jeffrey Combs och Tim Russ till konventet.

Jeffrey Combs är mest känd som Weyoun i Star Trek: Deep Space Nine och som Brunt i samma serie. Han har även haft flera skräckfilmsroller och har sin största styrka på teaterscenen.

Tim Russ har gjort sig känd i Star Trek-sammanhang som Tuvok i Star Trek: Voyager och har därutöver regisserat flera Star Trek-avsnitt. Han gillar att uppträda med sång och gitarr och har även han haft flera stora roller i teatervärlden.

Därutöver kommer också Dave Lally, en mycket populär gäst på Science Fictionkongresser i Europa, där han brukar imponera och underhålla med sina enorma kunskaper om ämnet – inte minst äldre filmer och TV show.

Att vi slutligen skall lyckas få hit dessa föredragare krävs först att vi alla anmäler oss till Swecon 2004, senast i början av maj. Det är billigt för att vara ett konvent (500:-) och då ingår det mesta av det bästa! Läs mer på Swecon:s temporära sida eller i diskussionen nedan.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter