Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Det finns femtio färdiga manus för ny Star Wars-tv-serie

Lucasfilm har femtio manus för en ny liveaction Star Wars-tv-serie. Men det är oklart om serien blir verklighet.

-Problemet är att det är mycket digital animation, och vi har inte teknologin ännu att göra det för ett pris som är säkert för tv. Eftersom vi skulle finansiera avsintten skulle det vara självmord för oss att göra det. Så vi väntar tre till fyra år, säger George Lucas högra hand Rick McCallum. Det skriver Ceskapozice.cz.

 

Seriens handling kommer att utspela sig mellan tredje filmen Revenge of the Sith och fjärde filmen A New Hope (Stjärnornas Krig), samtidigt som Luke Skywalker är tonåring.

-Men det har inget med Luke att göra, säger McCallum, och fortsätter: I grunden är det som Gudfadern. Imperiet håller på att bygga upp sin maktbas runt om i galaxen och vi får se vad som händer på Coruscant, vilket är huvudstaden, och det handlar om en grupp bossar som lever där och kontrollerar droger, prostitution.

 

Men det är osäkert om serien alls blir av eller försenas ytterligare. Mycket beroende på ett förändrat tv-landskap i USA.

-De stora tv-kanalerna och kabel-tv håller på att helt implodera, så vi är inte helt säkra på att vi om fem år kan släppa en dramaserie med entimmesavsnitt, eftersom allt är reality tv nu, säger han.

Senast i forumet

Bokutgivningar

December 2021:

Aktuella träffar

  • 21:a december -21
    Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter