Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Diverse kortare nyheter

TrekToday rapporterar att fans nu har satt ihop en 9 minuter lång trailer som skall marknadsföra deras åsikt att Kirk skall återinsättas som kapten. Trailern startar med att Leonard Nimoy som Spock uttalar sig: "Captain Kirk is alive!". Serien som de åberopar skall äga rum från alla eror, från ENT till VOY. Läs mer och se trailern på BringBackKirk.com.

Kate Mulgrew kommer uppträda som Julie Cavendish i Kaufmans och Ferbers pjäs "The Royal Family" på Ahmanson Theatre i Los Angeles, USA. Ordinarie visningar är från 7 april till 16 maj.

Vi har fått en Star Trek-guru i Sverige, rapporterar trekkers.se. Det är Kalle Brisland, medlem i DQT, som bara missade på två frågor i onlinetävlingen Star Trek Guru från 2003 och blev därmed skandinavisk mästare. Läs mer på DQT:s hemsida.

Radio Starfleet är en nätradiostation som sänder stjärnornas musik och där man får önska sig låtar dessutom. Det är inte bara Star Trek (vad man kunde se på hemsidan), utan fans av andra serier och filmer får också sitt lystmäte.

Eventet Borg Invasion 4-D på Las Vegas Hilton har startat den 18 mars. Med i en 3-D-film som spelas på evenemanget är Alice Krige som spelar borgdrottningen, Robert Picardo som Voyagers holodoktor och Kate Mulgrew som amiral Janeway.

Mer om Robert Picardo: Han har en gästroll i serien Vita huset (The West Wing). Avsnittet heter "The Supremes" och har premiär på amerikanska NBC den 24 mars 2004. Med i avsnittet är dessutom skådespelaren Glenn Close. Avsnittet är i slutet av säsong 5. Denna säsong kommer att börja sändas på SVT någon gång i höst, efter sommarrepriserna.

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter