Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Marina Sirtis älskar tanken på en TNG-reboot

Marina Sirits (Troi) hade velat göra tio Star Trek-filmer till, men är väl medveten om att en ny generation har tagit över Star Trek. Samtidigt tror hon att TNG kan återvända i en ny version.

-Man vet inte efter de nya filmerna, så kanske man bestämmer sig för att återuppliva The Next Generation med en ny ung besättning, vilket skulle vara fantastiskt. Jag skulle bli fascinerad att se vem de skulle välja för att spela mig som yngre, säger Sirtis till Northhollywood.patch.com.

 

Hon säger också att hon är imponerad av den nya Blu-rayversionen av serien.

- Jag gick och såg den. Saken är att när jag har sett TNG innan har jag tyckt att vår tv-serie såg gammal ut på grund av all ny teknik som kommit sedan dess. Det var precis som när vi startade, då såg originalserien utdaterad ut. Men jag måste säga att Blu-raykvaliteten gör att det ser ut som vi filmade TNG igår. Den är brilljant. Jag är rädd att fansen måste punga ut mer pengar om de verkligen vill ha den bästa versionen av TNG, skrattar hon.

 

Hennes favoritavsnitt är de som Troi hade en stor roll i. Samtidigt har avsnittet A Fistful of Datas fastnat i hennes minne.

-Vi lämnade inte Paramounts område särskilt mycket, men för det här avsnittet så åkte vi till Warner Brothers område och spelade in det på deras västernscenbygge, eftersom det inte fanns ett sådant hos Paramount. Så det står ut eftersom det var ett riktigt bra och roligt avsnitt.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter