Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Forbesmedarbetare vill se tre nya Star Trek-serier på samma gång

Mellan 1993-1999 sändes alltid två Star Trek-serier samtidigt. Först TNG och DS9. Sedan DS9 och Voyager. Men nu vill Alex Knapp, skribent vid tidskriften Forbes, att det ska sändas tre på samma gång. Syftet är att utforska olika delar av Federationens arbete.

 

Han vill se totalt 32 avsnitt per säsong, men att de ska fördelas på följande tre serier:

 

1. Star Trek: To Boldly Go (12 avsnitt)

Denna serie ska utspelas ombord på Enterprise under TNG-eran. Men det ska vara en ny kapten, medan Picard numera är amiral. Avsnitten ska vara fristående och fokusera på utforskning. Men den ska undvika den så kallade resetknappen, där allting som har hänt figuererna glöms bort till nästa gång.

 

2. Star Trek: Office of the president (10 avsnitt)

Här står Federationens president i fokus och Knapp tänker sig att serien ska vara som the West Wing (Vita huset) The Next Generation. Handlingen ska ta upp saker som frågor som hur man löser problem i en ekonomi utan pengar, kulturella tvister mellan de 150 medlemsvärldarna och hur det politiska systemet fungerar.

 

3. Star Trek: Section 31 (10 avsnitt)

Serien ska som namnet antyder handla om den hemliga polisen inom Federationen: Section 31. Huvudpersonen i serien ska vara en ung för detta Stjärnflotteofficer, Wu Zhuangzi, som har rekryterats in i Section 31. Men börjar arbeta för att förstöra gruppen inifrån.

 

Knapp anser en fördel med sin idé är att det finns möjligheter till crossovers mellan serierna. Inte nödvändighetsvis att skådisarna i en serie dyker upp i en annan, utan att till exempel vad som händer Enterprise i en serie påverkar presidenten i en annan.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Oktober 2020:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1
DVD Region 1:
  • 6:e oktober -20
    Star Trek: Picard, season 1

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter