Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Variety: "Alice Eve klar för roll i Star Trek 12"

Den brittiska skådespelerskan Alice Eve ska vara med i Star Trek 12, skriver Hollywoods viktigaste branschtidning Variety. Hon ska spela en rollfigur som aldrig har varit med i något Star Trek-sammanhang förut.

 

Enligt tidningen vill inte Paramount inte kommentera hennes medverkan i filmen. Orsaken är att bolaget inte har ett färdigt avtal med Eve. Andra som testades för rollen var Teresa Palmer ("I Am Number Four") och Hayley Atwell ("Captain America: The First Avenger"). Rollfiguren är som sagt okänd, men det kan vara en vulcan. Tidigare har nämligen manusförfattaren Roberto Orci skrivit bland kommentarerna på Trekmovie.com att han tittade på hur en viss skådespelerska skulle se ut med spetsiga öron. 

 

Variety skriver också att rollfiguren som är tänkt för Benicio Del Toro ska vara någon som trekkers är bekanta med, vilket tyder på en figur från TOS, och då troligen Khan eller någon av klingonerna från serien.

 

Alice Eve, 29, har bland annat tidigare varit med i tv-serien Entourage, Sex and the city 2 samt spelat huvudrollen i komedin She´s out of my league. Se ett reportage om henne från den sistnämnda filmen här nedan.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

  • 18:e maj -24
    Stockholm Trekkers: Trekdag

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter