Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Diverse nyheter från helgen

Nu är det bara en dryg månad kvar till 31 maj. Då är det sista chansen att visa sitt stöd för Swecon 2004:s tanke att ta hit bl.a. Tim Russ (Tuvok i Voyager) till konventet i augusti. De måste ha era anmälningar nu, så att de den 31 maj kan fatta beslut om det finns ekonomisk möjlighet eller ej! Tveka inte, utan anmäl er direkt. Se vidare på deras hemsida. Det kostar 500:- för hela helgen och då ingår att ni får se Tim Russ och de andra skådespelarna. Skulle de vara tvungna att avboka skådespelarframträdandena har ni rätt att få pengarna tillbaka, men det finns mycket mer än bara dessa att se. Med hela science fiction-Sverige bakom sig så blir det med all säkerhet en stor upplevelse, så det är värt att gå dit.

Fler nyheter:
Trekkies.dk rapporterar att William Shatner (Kirk i originalserien) är månadens gästfotograf i herrmagasinet Playboy.

TrekToday berättar att TOS-avsnitten Arena och The City on the Edge of Forever verkligen kommer att ingå på Voyagers första säsongbox. Detta blir då första gången som TOS-avsnitt finns tillgängligt på DVD, region 2. Säsongsboxarna kommer att ges ut som följer (med risk för justeringar): 3/5 (1), 5/7 (2), 6/9 (3), 5/11 (4), 3/1-05 (5), 7/3-05 (6) och 2/5-05 (7).

Star Trek Norge berättar dock att den skandinaviska boxen av Voyagers säsong 1 kommer att ges ut först den 26 maj.

TrekToday refererar också en artikel från BBC Online som berättar at kommunikatorteknologin nu är verklig. Den är väldigt lik TNG-erans bärbara kommunikatorer och fungerar som så att användaren säger det namn på den person den vill kontakta, så översätts det talade språket till text och datorn finner sedan sekundsnabbt vem som skall kontaktas. Inget behov av att minnas alla direktlinjer, alltså - bara namnen!

Hela originalserien kommer som bekant ut på DVD-boxar i höst. Enligt R2 Project är datumen nu satta till 30/8 (säsong 1), 1/11 (säsong 2) och 6/12 (säsong 3). Det var samtliga säsonger som skapades, så innan året är slut skall alla ha möjlighet att få sig en komplett samling av TOS. Några förhandstittar på säsong 2 och 3:

Senast i forumet

På TV

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter