Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Senaste nytt om E², konvent och gästroller

Det i USA kommande Enterprise-avsnittet E², som innehar det hittills kortaste namnet på ett Star Trek-avsnitt, kommer att handla om ett bisarrt möte med en exakt kopia av Enterprise NX-01, fast något äldre. StarTrek.com rapporterar:
While on their way to face the Xindi Council, Archer and crew encounter a twin NX-01 manned by their own descendants, who warn that the subspace shortcut they intend to take will throw them 100 years into the past, ensuring Earth's destruction.

Det har således potentialen att bli ett riktigt höjdaravsnitt, i stil med DS9 5.22 Children of Time. Programmet sänds i kväll, amerikansk tid.

Samtidigt, rapporterar TrekToday.com att Jolene Blalock (T'Pol i ENT) och Robert Picardo (doktorn i VOY) kommer att få fortsatta gästroller i åttonde säsongen av Stargate SG-1, vilken startar i USA i sommar.

Är ni dessutom i Las Vegas den 29 juli till 1 augusti så får ni inte missa det officiella Star Trek-konventet på Las Vegas Hilton. Till Europa kommer inte konventet förrän i april 2005, till London.

Ni glömmer väl inte heller att anmäla er till den svenska Sci-fi- och Star Trek-kongressen i slutet av augusti. Anmäl er nu, så ökar chansen att vi verkligen får hit Tim Russ (Tuvok i VOY) och Jeffrey Combs (Shran i ENT och Weyoun i DS9). Kostar bara 500:-!

Senast i forumet

Bokutgivningar

September 2021:
Oktober 2021:
November 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter